marți, 5 octombrie 2010

Are you a...shaker?

Eveniment memorabil, emoţii cu carul, aşteptări până la cer. Adică telenovelă.

Domnişoarele nu ştiu cu ce sa se îmbrace, iar băieţii abia aşteaptă să vadă ce fel de feţe printre fete vor găsi. Partea cu îmbrăcatul e pentru toate facultăţile, adică în prima zi de faculta`, iţi măreşti capul cu grijile pentru zestrea cu care te vei afişa începând cu o săptămână înainte.
Dar apoi vine chestiunea “arzătoare la ordinea zilei", care "arde" mai tare la facultăţile cu profil uman. Ooo, aştia sunt dintr-aia care au de-a face cu oamenii…so they must communicate. Şi de-aici începe spectacolul.
Oriunde ai întoare capul, aproape toţi se găsesc într-o transă a fenomenului “I need you to know me”. Maria îi întinde mâna lui Ionel şi se prezintă graţios, lonică îi întinde mâna lui Georgică, şi tot aşa, într-un lanţ continuu. Nu mai contează că după cinci minute nici nu o să mai ţină minte fiecare măcar trei nume, important e să te plimbi de la unul la altul şi să pari “sociabil”
Cuvântul acesta o să devină marcant. Peste tot ţi se va spune să fii SOCIABIL. Aşă că, să nu te miri de cei care urmează sugestia like a slavish puppy, iar la baie, imediat cum ieşi din budă, o să te trezeşti cu o mână întinsă: “Bună, sunt Florica, dar poti să-mi zici Rica”. Şi-apoi un zâmbet tâmp :D

Nice to meet you, FPSE, but no shaking hands today, please.

2 comentarii:

DiDi spunea...

:)))) slavish puppy
suna real

spor la scris!

A.D spunea...

Thanks! :D

Trimiteți un comentariu

Be smart and say it loud: