joi, 23 iunie 2011

It`s just another pill, take it and die, but don`t forget to brush your teeth

Oriunde mergi, ai aşteptări.
Fie că te duci să cumperi pâine, să închiriezi biciclete sau să încerci aruncarea-n gol de pe podul de la Izvor, aştepţi sau premeditezi un scenariu, de obicei, el fiind unul favorabil. (Nu luam în considerare tinerii masochişti, care vor să-şi excite esofagul şi întregul tub digestiv cu coaja uscată de pită.) Noi ne vrem normali, măcar pentru plăcerea de a arăta cu degetul.
Cred că nici până astăzi nu pot răspunde de ce am ales psihologia, însă atunci când am făcut asta, am sperat, daca nu la o faţetă corectă a sistemului românesc “hai cu mila sau cu mita”, măcar la una diferită. Şi nu, nu cred în basme, dar cred în autori cu talent.
Adică nu e rost să ascundem că întotdeauna vom alege variantele cele mai simple, dar putem să le includem în ecuatie şi pe cele complexe.
Probabil FPSE-ul ar putea organiza şi conferinte şi nunţi, că tot una e, profesorii sunt şi ei oameni şi trebuie să îşi aduca problemele sau frustările la catedră, sesiunile sunt formalităţi care-ţi iau din timp, răbdare şi bani de ţigări, dar studenţii nu sunt într-atât de miopi încât să nu vadă.

Aş cere un moment de reculegere dar nu ai cui, aşa că un sondaj e binevenit, că doar ne-am obişnuit cu ele.
Fac apel la subiectivismul celor din anul I, şi vă rog să răspundeţi la intrebarea din stanga paginii.

Cu bine, sau fără,
A.D

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Be smart and say it loud: